HÁZTÓL-HÁZIG GARANCIA

 

 

 

Hogyan lehet kényelmesebben és olcsóbban?

Igényeld a rendelés feladása során Háztól-Házig Garancia szolgáltatásunkat is és ha a számlán szereplő bármely termék a garanciakörön belül meghibásodik, ingyenesen elszállítjuk, majd javítást vagy cserét követően ingyenesen visszaszállítjuk azt Neked. 

Díja : 3.000.- 

Mire vonatkozik a háztól-házig garancia?

Egyszeri megváltásával a számlán szereplő bármely termék garanciális meghibásodása esetén jogosult vagy a szolgáltatásra a termék garanciaidején belül.

Több számla esetén elég egyszer megváltanom a szolgáltatást?

Sajnos nem , tekintettel arra, hogy a számlán szereplő termékekhez köthető, így külön számla esetében, külön meg kell váltani a szolgáltatást, ha szeretnéd több számlán szereplő termékhez is igénybe venni.

Hogyan veheted igénybe, ha valamelyik alkatrészed illetve pc-d/notebook-od meghibásodik?

Töltsd ki oldalunkon a Kapcsolat Velünk menüpontban az Üzenet Küldtés Részt és az általad megadott címre ingyenes csomagfelvevő futárt küldünk, majd a javítást vagy cserét követően, ingyenesen visszaszállítjuk a javított vagy csereterméket.

 

 

Miért éri meg?
 
  • Egyszeri szolgáltatási díjért cserébe a rendelésben szereplő összes termékre megváltod a háztól-házig garancia biztosítást, így bármelyik is hibásodik meg, a szállítást mi álljuk. Számolj utána, már egyetlen meghibásodás esetén is pénzt és időt spórolsz vele! 
  • Az átvétel során MINDIG ellenőrizd a rendelés hiánytalan meglétét és sérülésmentességét, a futár köteles ezt megvárni. Reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a futárral jegyzőkönyvet vetetsz fel az esetleges sérülésről vagy hiányról.